Имам удоволствието да ви съобщя благата вест за появата на "Малка книжка за Великден" в книжарниците у нас и по света.
Всичките 23 сладки и солени рецепти са лично изпитани от авторката Ирина и мъжа й Димитър. Тя готви, а той яде. Или по-правилно е да се каже, че той първо снима и после яде. По тази формула издават вече втора книга, а по-ежедневните предложения публикуват в блога "За дълга към удоволствието".
Селекцията на точно тези 23, а не други рецепти, се крие в едно пътуване из Европа в навечерието на Великден. Промъкнали са се и няколко рецепти от Мароко и Ливан, които придават допълнителна екзотика на кулинарното пътешествие.
В книжката ще намерите няколко козуначени вариации, чуждоземски идеи за печено агънце-багънце, доста курабиени увлечения, както и личния ми фаворит - "яйце в кюфте"!
Книжката е малка, тъй че резюмето не бива да бъде голямо. Както се казва в онези филми:
"Добре дошли, ето ви чехлите и да ви е сладко!" :)
Всичките 23 сладки и солени рецепти са лично изпитани от авторката Ирина и мъжа й Димитър. Тя готви, а той яде. Или по-правилно е да се каже, че той първо снима и после яде. По тази формула издават вече втора книга, а по-ежедневните предложения публикуват в блога "За дълга към удоволствието".
Селекцията на точно тези 23, а не други рецепти, се крие в едно пътуване из Европа в навечерието на Великден. Промъкнали са се и няколко рецепти от Мароко и Ливан, които придават допълнителна екзотика на кулинарното пътешествие.
В книжката ще намерите няколко козуначени вариации, чуждоземски идеи за печено агънце-багънце, доста курабиени увлечения, както и личния ми фаворит - "яйце в кюфте"!
Книжката е малка, тъй че резюмето не бива да бъде голямо. Както се казва в онези филми:
"Добре дошли, ето ви чехлите и да ви е сладко!" :)
1 коментар:
Чудничко! Започвам да примлясквам и слюноотделям като кученцето на Павлов, пардон, Христов!:)
Публикуване на коментар